Ciak ECO “Cork” Notitieboek

(1 klantbeoordeling)

20,00  incl. BTW

Notitieboek van het Italiaanse merk Ciak, handgemaakt in Florence. Deze notitieboeken hebben een omslag van herbruikt leer: kurk/’raw’.

De ECO reeks vertegenwoordigt duurzaamheid in notitieboeken. Deze uitvoering heeft een omslag in “CORK” (kurk)/”RAW” (ruw, onbewerkt).

Eigen aan Ciak notitieboeken, en tevens uniek, is de gepatenteerde horizontale sluiting met elastiek. Aan de open zijde van het notitieboek krijgt u op die manier ook wat ruimte om uw potlood of pen mee te nemen, samen met uw notitieboek.

De Ciak notitieboeken bij Het Noteerhuis hebben ivoorkleurig papier van hoge kwaliteit (100 g/m2). Specifiek voor de ECO reeks werd bijzondere aandacht besteed aan het gebruik van post-consumer gerecycleerd materiaal en van FSC vezels. Het pappier is zuurvrij en pH-neutraal.

Deze notitieboeken zijn beschikbaar in A5 formaat met gekleurde elastiek.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Ecologisch verantwoord, duurzaam geproduceerd notitieboek van het Italiaanse merk Ciak, handgemaakt in Florence. Deze notitieboeken hebben een zachte, flexibele omslag in herbruikt leer en een mooi afgeronde rug.

Eigen aan Ciak notitieboeken, en tevens uniek, is de gepatenteerde horizontale sluiting met elastiek. De meeste notitieboeken hebben een brede vertikale elastiek aan de rechterkant. Ciak heeft een stevige, ronde elastiek, die horizontaal over het midden van het notitieboek gespannen wordt. De omslag heeft speciaal hiervoor een uistparing, waarin de elastieken sluiting netjes past. Aan de open zijde van het notitieboek krijgt u op die manier ook wat ruimte om uw potlood of pen mee te nemen, samen met uw notitieboek.

Ciak wil de planeet nieuw leven inblazen. Deze ECO is misschien slechts een druppel, maar vele kleine druppels vormen een zee.

De Ciak notitieboeken bij Het Noteerhuis hebben ivoorkleurig papier van hoge kwaliteit (100 g/m2). Het papier bevat pre-consument afval en FSC vezels. Het papier werd geproduceerd met pH neutrale ECF vezels en is zuurvrij.

De notitieboeken zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: “RAW” (ruw, ‘onbewerkt’) en “CORK” (kurk).

Mogelijke formaten en aantal bladzijden:

  • 15 x 21 cm (A5) – 256 blz., blanco of gelinieerd

Andere formaten? Laat het ons weten als u andere formaten zoekt, we halen ze prompt in huis!

1 beoordeling voor Ciak ECO “Cork” Notitieboek

  1. Daphne

    Erg mooi notitieboek wat lang mee gaat en fijn is in gebruik!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…