HNH Collectie

Over

Het Noteerhuis levert kwalitatief hoogstaande notitieboeken, pennen en papier voor de gedreven, innovatieve kenniswerker en voor de creatieve vrijbuiter.

Onze producten helpen om onbelemmerd en in alle vrijheid je briljante ideëen vorm te geven en vast te houden zodat je ze later kunt bijwerken en verder kunt ontwikkelen.

Het Noteerhuis wil uw digitaal leven verder aanvullen en wil daarbij bruggen slaan tussen de digitale en de analoge, papieren wereld. We vullen het aanbod dan ook aan met een blog vol tips, essays, onderzoek en reviews.

Er is anno 2015 meer vraag dan ooit naar notitieboekjes, groot en klein, want de digitale wereld verandert constant. Ideëen komen en gaan, ze veranderen van vorm en moeten kunnen geparkeerd worden. Echter zonder te moeten inboeten aan vrijheid en gemak. Daarom blijft papier een ideaal medium voor het noteren en capteren en uitwerken van die ideëen.

We verwachten meer kwaliteit, en persoonlijkheid. Je eigen gepersonaliseerde notitieboek, met bijhorende pen. Of potlood. Het kan allemaal.

Het Noteerhuis heeft een uitgekiend aanbod dat aan de noteerbehoefte tegemoet kan komen en heeft oog voor een geschikte brug tussen de digitale en de papieren wereld.