Fantasticpaper

Bedrijf

Fantasticpaper is eigenlijk een merknaam van het Duitse bedrijf Authentics uit Rietberg, dat eigendom is van de familie Flototto.

 

Collecties

Fantasticpaper noemt hun notitieboeken ‘designbooks’, want ze hebben de vorm en kleuren niet zomaar toevallig zo ontworpen of gekozen! Het zijn moderne notitieboeken van hoge kwaliteit die opvallen door hun kleurencombinatie maar ook door hun typische bindwijze, nl. zwiterse binding, waarbij de kaft vooraan volledig los van de rug op het werkoppervlak kan gelegd worden. Of nog: het boekblok wordt eigenlijk enkel op de binnekant van de achterste kaft vastgemaakt.

De Color collectie is diegene die we hier bij Het Noteerhuis hebben en valt op door de bijzondere kleurencombinaties waarin de notitieboeken beschikbaar zijn. De bijzondere softcover is afwasbaar en het Munken papier is buitengewoon goed van kwaliteit!

Er bestaat ook nog een Couture collectie, met effen omslagkleuren en zilver gekleurde bladranden. Die geven de notitieboeken een meer luxueuze uitstraling. Deze collectie is actueel nog niet beschikbaar.